Caroline als professional

Hallo, mijn naam is Caroline!

Na mijn studies accountancy en fiscaliteit met als sluitstuk een master in de handelswetenschappen heb ik jarenlang ervaring opgedaan in de financiële en accountancysector. Een boeiende en leerrijke periode. Vanaf 2010 combineerde ik deze carrière al met lesgeven.

In 2018 heb ik mijn loopbaan een nieuwe switch gegeven door de oprichting van Caskade en ligt de focus op het doceren. Nu ben ik docent Personen- en Vennootschapsbelasting (sinds 2018), Registratie- en Erfbelasting (sinds 2010) in het volwassenonderwijs.

Sinds 2022 geef ik met veel enthousiasme het vak Vermogensplanning aan de bachelor studenten Bedrijfsmanagement van de AP Hogeschool in Antwerpen.

Caroline als docent

Als lesgeefster kies ik voor een pragmatische aanpak waarbij ik theoretische en juridische concepten vertaal naar de dagelijkse en economische praktijk. Ik ben ondernemend, heb een kritische blik en durf out-of-the-box te denken. Door mijn rustige en gestructureerde manier van lesgeven kan ik complexe materie inzichtelijk maken voor jouw medewerkers.

CONNECTEER VIA LINKEDIN

Caroline als persoon

Ik ben mama van Casper en Alice, vrouw van Frederik, zus, vriendin, docent en sinds 2018 trotse eigenaar van Caskade. Ik koester de kleine dingen: een dikke knuffel van mijn kinderen, een natuurwandeling, spontaan de stad intrekken, dansen in de sportschool, de lente, reizen en andere culturen ontdekken, eens niksen, bijpraten met vriendinnen, lachen.